EEN JOB ALS GEEN ANDER

Hoeveel bedrijven kunnen zeggen dat ze voortdurend dromen waarmaken ? En toch is dat precies wat de Nationale Loterij doet. Onze medewerkers maken elke week, elke dag heel veel mensen gelukkig. Als jij droomt van dat soort job, maak er dan meteen werk van en verken ons aanbod op deze pagina’s.

STERK EN SOEPEL

Om dromen waar te maken, moet je met beide voeten op de grond staan. Precies daarom geeft de Nationale Loterij zijn mensen een sterke, stabiele structuur. Daarbinnen kunnen ze voluit innoveren, gaan ze op ontdekking, wisselen ze ideeën uit – en proeven ze samen van de kracht van teamwerk.


BEKEND EN BEMIND

De Nationale Loterij biedt het beste van twee werelden: een toekomstgerichte visie én een rijke geschiedenis. Het is een bedrijf dat je meent te kennen, maar je blijft verrassen. Een bedrijf dat je uitdaagt en inspireert. Dat projecten realiseert waar je trots op kunt zijn. En dat je elke dag mee vorm mag geven.

Top Employer

"De ideeën moeten van de mensen komen"

Woord van de CEO

Er moet meer plezier gemaakt worden op het werk?

Als je wilt dat medewerkers zich het plezier van onze spelers kunnen inbeelden, dat ze goede ideeën bedenken, dan moet je er ook voor zorgen dat het plezant is op het werk.

Ik zeg niet dat het hier elke dag feest moet zijn, wel dat we een atmosfeer nodig hebben waarin mensen voelen dat ze meer dan middelmatig mogen zijn en dat het geen probleem is om af en toe eens op het randje te lopen.

Wie met z’n tienen in een vergadering zit en voelt dat zijn mening afwijkt van de negen anderen aan tafel, moet zonder probleem zijn zeg kunnen doen. Ideeën die opborrelen moeten hun weg vinden.