Meer getuigenissen

Frederique Niemegeers et Nicolas Delcroix , Retail

Frederique Niemegeers et Nicolas Delcroix

Een dag van job veranderen binnen de Nationale Loterij!

Concreet kunnen elk jaar onze medewerkers kiezen welke collega ze één dag wensen te volgen of schaduwen. Het voordeel van een dergelijk initiatief is dat er over ‘muurtjes’ heen wordt gekeken, dat werknemers zo uit de veilige cocon van hun afdeling komen én dat ze een meer bedrijfs-en spelerskennis opbouwen.

Het is ook een uitgelezen kans om collega’s waar vroeger nauw mee samengewerkt werd nog eens terug te zien of om in contact te komen met collega’s waar je normaal niet mee samenwerkt of om activiteiten/producten/diensten van onderneming (verder) te ontdekken.  Even horen wat Nicolas en Frederique van deze ervaring vonden….    

Nicolas: "Ik heb Frederique gevolgd bij een trekking. Ik vond het leuk om de achterkant van het decor, de trekking met video-opname en de controle door de deurwaarders te zien. Ik was verbaasd over het hele proces dat op gang komt na de trekking: controle van de nummers, verschillende faxberichten tussen de operator, het draaicenter van Lotto en Joker+, de check van de Lottofoon en van de winsten. Nu begrijp ik veel beter wat er gebeurt voor en na de “Lottotrekking” elke woensdag en zaterdag. Het gaf me ook zin om het examen af te leggen bij een eerstvolgende oproep voor kandidaten als trekkingsverantwoordelijke".

Terug naar Boven