Meer getuigenissen

Nadège Mansy , Sponsoring & Events Coordination

Nadège Mansy

Ik wilde een nieuwe uitdaging. Daarom stuurde ik een spontane sollicitatie naar de Nationale Loterij. Enkele weken later mocht ik op gesprek komen. Ik kreeg toen de functie toegewezen van Management Assistant.

In mijn huidige taak analyseer en coördineer ik sponsoringdossiers, ontwikkel en organiseer ik activeringsacties in de lijn van onze sponsoringstrategie, zorg ik er mee voor dat het imago van de Nationale Loterij bij het grote publiek in stand wordt gehouden en zelfs nog wordt verbeterd, en draag ik bij aan de visibiliteit van de producten van de Nationale Loterij.

De persoonlijke contacten zijn en blijven het tofste aspect van mijn job, of het nu gaat om interdepartementale samenwerking met collega's, vergaderingen met organisatoren van evenementen of ontmoetingen met de spelers van de Nationale Loterij - het geeft mij allemaal écht voldoening. Daarenboven heb ik het geluk om dag in dag uit te kunnen werken aan boeiende opdrachten en projecten. Na zeven jaar in deze job leer ik alleszins iedere dag nog bij! Onze functie is in een stroomversnelling gekomen, vooral door de steile opgang van de sociale media en van de digitale toepassingen. "Op het terrein" moeten wij daarenboven almaar creatiever zijn om onze spelers "Fun" te kunnen blijven aanbieden.

Iederéén kent de Nationale Loterij en iederéén weet dat de Nationale Loterij een "droomfabriek" is … Het is een bedrijf dat investeert in projecten én in de groei van haar personeelsleden. Bovendien vloeit een deel van de winst van de Nationale Loterij terug naar de samenleving, in de vorm van steun aan tal van initiatieven, via subsidies en sponsoring. En als ik vertel dat ik bij de Nationale Loterij werk, dan weten mijn gesprekspartners meteen waar dat op slaat. Ik ben werkelijk trots dat ik een personeelslid van de Nationale Loterij ben.

Terug naar Boven