Meer getuigenissen

Cindy Laroy , Regional Office Administration

Cindy Laroy

Mijn CV stond op de VDAB website. De Nationale Loterij contacteerde me voor een administratieve functie in het regionaal kantoor van Gent .  

 Ik bied administratieve ondersteuning in het regionaal kantoor van Gent aan 800 verkooppunten. Ik ontvang de winnaars tot €25.000 en verzorg de administratieve afhandeling hiervan. Als contactpersoon tussen het kantoor en de verkooppunten doe ik er alles aan om de doorstroming optimaal te laten verlopen. Ik zorg dat het visibiliteitsmateriaal en krasbiljetten voorradig zijn voor de tijdige levering aan onze verkooppunten. Het beheer van de dossiers (opstarten, stoppen, overnames, verhuis van de verkooppunten) is onze prioriteit. 

Ik sta dagelijks in contact met onze verkooppunten en met 4 logistieke medewerkers die de verkooppunten bevoorraden. Daarenboven verzorg ik de administratieve dossiersondersteuning van de 5 Sales Representants.

Bij de Nationale Loterij werk ik graag omdat afwisselend werk voor mij belangrijk is. Ik heb geen saaie kantoorjob, want er is voldoende afwisseling van taken en ruimte voor eigen inbreng. De teamspirit is sterk. Ik voel me gewaardeerd voor mijn werk en tel echt mee in het team. Dat alles stimuleert me om er dagelijks volledig voor te gaan. Ik wil hier graag blijven ‘groeien’. De Nationale Loterij is een bedrijf dat kansen geeft, aan haar personeelsleden maar ook aan vele groepen in samenleving via de sponsoring en subsidies. 

Terug naar Boven