Getuigenissen

Nicolas Van Lierde

Nicolas Van Lierde, Sponsoring & Events Coordination

Een vriend sprak mij over een vacature bij de Nationale Loterij ... Ik heb meteen gesolliciteerd.

Ik heb een uitgebreid takenpakket: ik onderhandel over contracten voor de sponsoring van culturele evenementen, ik zet acties op poten om onze producten tijdens evenementen te ondersteunen en in de schijnwerpers te zetten, ik bereken de "Return on Investment" (het rendement van de investeringen) van dergelijke acties, ... Kortom, ik doe zowel "puur administratief kantoorwerk" als werk "te velde".

> Lees meer

Nadège Mansy

Nadège Mansy, Sponsoring & Events Coordination

Ik wilde een nieuwe uitdaging. Daarom stuurde ik een spontane sollicitatie naar de Nationale Loterij. Enkele weken later mocht ik op gesprek komen. Ik kreeg toen de functie toegewezen van Management Assistant.

In mijn huidige taak analyseer en coördineer ik sponsoringdossiers, ontwikkel en organiseer ik activeringsacties in de lijn van onze sponsoringstrategie, zorg ik er mee voor dat het imago van de Nationale Loterij bij het grote publiek in stand wordt gehouden en zelfs nog wordt verbeterd, en draag ik bij aan de visibiliteit van de producten van de Nationale Loterij.

 

> Lees meer

Cedric Desimpelaere

Cedric Desimpelaere, Regional Sales & Business Development

In 2001 ben ik begonnen op de  dienst HR via een VDAB – startbaanovereenkomst en twee jaar later ben ik via een interne vacature doorgegroeid naar mijn huidige functie.

Als Sales Rep ben ik verantwoordelijk voor 180 verkooppunten in mijn regio (oost en noord Limburg). Het is een zeer uiteenlopende functie gaande van het onderhouden van de relaties met de verkooppunten, prospecteren van nieuwe verkooppunten, actieve verkoop, actieplannen opstellen, problemen oplossen, zakencijfer bespreken, coaching, begeleiding van de verkooppunten op gesponsorde/gesubsidieerde events, … .

 

> Lees meer

Geneviève Van Der Noot

Geneviève Van Der Noot, Procurement & Tendering Advice

Via de rekruteringswebsite van de Nationale Loterij ben ik te weten gekomen dat er vacatures waren.

In het hoofdkantoor van de Nationale Loterij behandel ik de aankoopdossiers van interne klanten. In de verschillende fasen van een overheidsaanbesteding werk ik nauw samen met mijn collega's.

In dat verband bereid ik diverse interne en externe documenten voor. Ten slotte beantwoord ik vragen van interne en externe contactpersonen.

 

> Lees meer

Terug naar Boven