Getuigenissen

Cindy Laroy

Cindy Laroy, Regional Office Administration

Mijn CV stond op de VDAB website. De Nationale Loterij contacteerde me voor een administratieve functie in het regionaal kantoor van Gent .  

 Ik bied administratieve ondersteuning in het regionaal kantoor van Gent aan 800 verkooppunten. Ik ontvang de winnaars tot €25.000 en verzorg de administratieve afhandeling hiervan. Als contactpersoon tussen het kantoor en de verkooppunten doe ik er alles aan om de doorstroming optimaal te laten verlopen. Ik zorg dat het visibiliteitsmateriaal en krasbiljetten voorradig zijn voor de tijdige levering aan onze verkooppunten. Het beheer van de dossiers (opstarten, stoppen, overnames, verhuis van de verkooppunten) is onze prioriteit. 

Ik sta dagelijks in contact met onze verkooppunten en met 4 logistieke medewerkers die de…

> Lees meer

Marc Van der Schueren

Marc Van der Schueren, Business Relationship Management

Binnen het Technology-departement ben ik projectleider van de dienst ‘Players’. Een job waarin ik verschillende taken aanstuur en opvolg, die door verschillende teams (zowel binnen de Nationale Loterij als bij externe partners) worden uitgevoerd. Dit is dus zeker een job met heel wat afwisseling. Het valt in de loop van een project wel eens voor dat er onverwachte problemen opduiken. Als projectleider zoek ik in dat geval naar creatieve oplossingen en dat doe ik heel graag.  

De samenwerking met diverse profielen (intern, extern, IT en business) in een projectteam maakt deze job zo boeiend. Deze vorm van samenwerken geeft de kans om snel kennis te maken met de verschillende departementen van de Nationale Loterij. En de open bedrijfscultuur laat bovendien toe om je als nieuwe…

> Lees meer

Philippe Detry

Philippe Detry, Draws Strategy Manager

Eigenlijk is de Nationale Loterij altijd al een stukje van mijzelf geweest : inderdaad, in het jaar 1934 was mijn grootoom de stichter-voorzitter van de toenmalige Koloniale Loterij. Ik ben sinds 1983 actief bij de Nationale Loterij – het was mijn eerste en het is tot nu toe mijn enige job.

Ik ben verantwoordelijk voor de trekkingen, en voor het nieuwe concept daarvan, d.w.z. de « openbare » trekkingen, in de eveneens nieuwe vestiging van de Nationale Loterij op het De Brouckèreplein in hartje Brussel. Dit nieuwe concept legt de nadruk op « de spelers van de Nationale Loterij », « de transparantie van de trekkingen » en « de goede doelen van de Nationale Loterij ». Op die manier hopen wij dat het grote publiek zich ervan bewust wordt dat de Nationale Loterij in feite een uniek…

> Lees meer

Terug naar Boven